Retouraanvraag

Het kan wel eens voorkomen dat een aankoop niet helemaal is zoals je had verwacht. Mocht dat het geval zijn dan kan je jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Nadat we jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen retourneren wij jouw aankoopbedrag op het bij ons bekende rekeningnummer. Uiteraard spreekt het voor zich dat het product ongedragen, onbeschadigd en in originele staat/verpakking is. Dit is dus een voorwaarde.

Wil je iets retourneren? Vul dan eerst onderstaand formulier en klik op ' verder'. Je ontvang na het invullen alle vervolginstructies.

Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer je ons de reden hiervan laat weten. Je bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Jouw gegevens

Product informatie & Reden van retour


Jewelryz

Op Jewelryz.nl shop je de leukste 925 zilveren sieraden in de minimalistische en bohemian style. Ook als je op zoek bent naar een cadeau, zit je hier helemaal goed! » Verzendkosten NL € 2,95 & BE € 4,95 » GRATIS verzending vanaf € 30,- » Op werkdagen besteld = de volgende werkdag verzonden! » Niet goed? Geld terug! Heb je een vraag? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Facebook