Betaling & Verzending

BETALING
Bij Jewelryz.nl kun je op verschillende manieren 100% veilig jouw bestelling afrekenen
 

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en makkelijk jouw online aankopen afrekenen.
 
Bancontact/MisterCash
Woon je in België? Dan kun je makkelijk en veilig betalen via Bancontact/MisterCash
 
Sofort Banking
Sofort banking is een van de meest gebruikte betaalmethoden in Duitsland. Maar ook in Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije beschikbaar.
 
Bankoverschrijving
Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling te betalen via vooraf overmaken/bankoverschrijving.
Daarvoor kun je gebruik maken van onze onderstaande gegevens. Vergeet niet om jouw bestelnummer te vermelden in de omschrijving.
IBAN: NL36 INGB 0007 1144 19
t.n.v. Liebie

*Jewelryz is namelijk onderdeel van Liebie.nl

Let op! Jouw bestelling wordt pas verzonden als jouw betaling bij ons binnen is!

PayPal
Je betaalt via PayPal met jouw eigen e-mailadres en wachtwoord. Is er sprake van een uitgestelde bankbetaling, dan wordt je bestelling verstuurd zodra we je betaling ontvangen hebben.
 
VERZENDING
Jewelryz.nl verstuurt alle bestelling via PostNL, in de meeste gevallen als brievenbuspost. Dit is handig want je hoeft niet thuis te blijven om jouw bestelling aan te nemen! Blijkt dat jouw bestelling niet door de brievenbus past? Geen probleem, dan sturen wij jouw bestelling als pakketpost. Hier hoef je niks extra voor te betalen. Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt verwerken wij deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog (ook in het weekend). Omdat de meeste bestellingen via brievenbus verzonden worden heb je jouw bestelling meestal binnen 1 á 2 werkdagen lekker snel in huis!
 
Let op: Bestellingen binnen NL die op vrijdag na 15.00 uur worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden (in de meeste gevallen is dit op maandag).