Veelgestelde Vragen

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen €2,95 binnen Nederland en 4,95 naar België. Bestel je voor €30,- of meer, dan komen de verzendkosten te vervallen in beide landen en wordt jouw bestelling gratis bezorgd. 
 
Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?
We versturen jouw bestelling de eerstvolgende werkdag. Woon je in Nederland? Dan heb je in de meeste gevallen jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen in huis. Als je in België woont dan ontvang je jouw bestelling in de meeste gevallen tussen 2 - 3 werkdagen. Dit is afhankelijk van de bezorgservice.
 
Let op: Bestellingen binnen NL die op vrijdag na worden geplaatst worden de eerstvolgende werkdag verzonden (in de meeste gevallen is dit op maandag).
 
Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?
Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling zodra je jouw bestelling hebt geplaatst. 
 
Zijn de sieraden van Jewelryz.nl van echt zilver?
Ja, de sieraden zijn allemaal gemaakt van 925 sterling zilver.
 
Hoe weet ik wat mijn ringmaat is?
Klik hier voor meer informatie over het berekenen van je ringmaat.
 
Is er sprake van een minimaal orderbedrag?
Nee, er is geen minimale orderbedrag.
 
Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?
De prijzen die vermeld worden zijn inclusief BTW.
 
Kan ik mijn aankoop op een ander adres dan mijn huisadres laten bezorgen?
Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure krijg je de mogelijkheid om meerdere afleveradressen aan te maken. De adressen die je aanmaakt blijven behouden, zodat je bij elk bezoek aan onze webshop weer kunt kiezen op welk adres je de bestelling wilt laten afleveren.
 
Ontvang ik een papieren factuur?
Alle orders en betalingen verlopen volledig digitaal, je zult je factuur dus ook via e-mail ontvangen. Wil je ook een papieren factuur ontvangen bij je bestelling dan kun je dit tijdens je bestelling aangeven.
 
Kan ik mijn bestelling als ik deze al betaald heb, nog annuleren?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op, we zullen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Mag ik mijn bestelling retourneren?
Ja dat kan via dit formulier. Hou er rekening meer dat in verband met hygiëne producten die gedragen (of beschadigd) zijn, niet retour worden genomen.
 
Wanneer krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
Wij streven er naar het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen na ontvangst van het retourpakket te crediteren. We retourneren je aankoopbedrag op het bij ons bekende bankrekeningnummer. 

Jewelryz

Op Jewelryz.nl shop je de leukste 925 zilveren sieraden in de minimalistische en bohemian style. Ook als je op zoek bent naar een cadeau, zit je hier helemaal goed! » Verzendkosten NL € 2,95 & BE € 4,95 » GRATIS verzending vanaf € 30,- » Op werkdagen besteld = de volgende werkdag verzonden! » Niet goed? Geld terug! Heb je een vraag? Aarzel niet en stuur ons een berichtje!

Facebook